Narrow casting is eigenlijk net als via een tv-zender het uitzenden van informatie en/of programma’s. Bij het MFC is dit uitzenden alleen voor MFC-gebruikers en -bezoekers, dus voor een kleiner publiek dan voor een reguliere tv-uitzending. Echter is de uitzending op dit moment beperkt tot de agenda
van het MFC, nieuwsberichten van nu.nl en de weersvoorspelling van buienradar.nl.

Het MFC-bestuur zou hier graag verandering in brengen door de verenigingen die gebruik maken van het MFC zichzelf hierop te laten promoten. Om dit te kunnen realiseren is het nodig dat er content (plaatjes, foto’s en/of filmpjes) worden ‘klaargezet’ in het systeem door iemand vanuit de vereniging. Vervolgens wordt de definitieve versie door de beheerder van het systeem (de zogenaamde webmaster) op dit systeem geplaatst, waarna het uitgezonden kan worden op de televisieschermen van het MFC.

Wij zoeken daarom ook voor SVA iemand die het leuk vindt deze rol op zich te nemen en verantwoordelijk wordt voor het opleveren van het beeldmateriaal via het narrowcastingsysteem. Dit beeldmateriaal kan tijdelijk van aard zijn (denk aan een eenmalig of seizoensevenement), maar kan ook het hele jaar door getoond worden. Binnen het narrowcastingsysteem is veel mogelijk op gebied van lay-out. Uiteraard kan er uitleg gegeven worden over het narrowcastingpakket an sich, maar ook hoe het beeldmateriaal daadwerkelijk geplaatst kan worden.

Vind je het leuk om hier een bijdrage aan te leveren en ben je een beetje “grafisch onderlegd”, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vragen kun je uiteraard ook via dit e-mailadres stellen!