We hebben de eerste pasronde gehad en de hoodies zijn besteld. Voor diegenen die niet aanwezig waren toen we bij de training of tossavond zijn langsgeweest en die wel belangstelling hebben, willen we nog een pasronden in september houden. Stuur dan even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.dat je belangstelling hebt en op welke sport je zit. Dan komen we tijdens je training of tossavond weer langs.

Waar gaat het ook alweer om? SVA biedt in samenwerking met Nienhuis Sport in Marum de mogelijkheid een SVA hoodie aan te schaffen. Dit is een vest met rits en capuchon. We vinden het belangrijk dat de vereniging SVA goed zichtbaar is bij activiteiten vanuit de vereniging, maar ook daarbuiten. Daarom betaalt SVA ook een deel van het aankoopbedrag van je hoodie. Betaling is alleen mogelijk middels een éénmalige machtiging. Na betaling van je bestelling is de hoodie jouw eigendom.

hoodie voorkanthoodie achterkant

De hoodie heeft aan de voorkant een SVA logo op de borst. Aan de achterkant kan je (optioneel) je naam laten zetten. De kleur van de hoodie is kobalt blauw.

We zullen langskomen tijdens de trainingen en tossavond met pasmaten. Je hebt dan de gelegenheid om te passen en de juiste maat te bepalen. Je kan een hoodie bestellen door een bestelformulier in te vullen. Deze worden uitgedeeld tijdens het passen. Een hoodie met SVA logo kost 12,50 euro voor een kindermaat, en 17,50 euro voor een uni maat. Wil je ook je naam achterop, dan kost dat 5,- euro extra.