Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen zijn ingegaan op zondag 15 maart 18.00 uur en gelden in eerste instantie t/m 6 april.

Als SVA sluiten wij hier bij aan en dat betekent dat alle activiteiten van SVA t/m 6 april niet door gaan. Daar onder vallen alle wedstrijden, trainingen, vrij sporten, overige activiteiten en bijeenkomsten van alle SVA afdelingen en sporten. Er mag dus ook niet meer vrij getennist worden. De gemeente Westerkwartier heeft tevens besloten om alle sportaccommodaties te sluiten. Dat betekent dat de Til in Zevenhuizen ook niet meer gebruikt mag worden.

We houden de ontwikkelingen in de gaten en zullen jullie weer informeren als de situatie veranderd. Mochten er vragen zijn neem dan contact op met het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0594-631540.