Vorige week heeft het kabinet ons weer geïnfomeerd over de maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus. Wat betekenen deze maatregelen voor onze leden?

Voor volwassenen blijven de bestaande maatregelen van kracht en zijn deze verlengd t/m 20 mei. Dat betekent dat voor alle volwassenen de sportaccomodaties gesloten blijven en er geen activiteiten mogen plaatsvinden. Daar onder vallen alle wedstrijden, trainingen, vrij sporten, overige activiteiten en bijeenkomsten van alle SVA afdelingen en sporten. Er mag dus ook niet vrij getennist worden. 

Voor de jeugd is er wel een versoepeling. Voor jeugd is buiten sporten onder bepaalde voorwaarden weer toegestaan. Deze voorwaarden zijn beschreven in een protocol van het NOC NSF en deze zijn nog weer aangevuld met richtlijnen van de verschillende sportbonden. Met de gemeente moet daarna ook nog afgestemd worden voordat je echt kan starten.

Voor de afdeling tennis starten we op 29 april weer met de tennislessen voor de jeugd. De lessers zijn al geïnformeerd over de richtlijnen die nageleefd moeten worden. Vrij tennissen is voor de jeugd op dit moment nog niet mogelijk. We gaan hier als vereniging nog naar kijken wat we kunnen gaan aanbieden. Zo moet er bijvoorbeeld altijd een door de vereniging aangewezen toezichthouder aanwezig zijn.

Voor de afdeling gymnastiek wordt nog gekeken of we een mogelijkheid zien om weer te starten. We moeten namelijk uitwijken naar een buiten locatie en hebben daar dan geen beschikking over de standaard gymtoestellen.

We houden de ontwikkelingen in de gaten en zullen jullie weer informeren als de situatie veranderd. Mochten er vragen zijn neem dan contact op met het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0594-631540.